i get what i want.

hellu.
jag känner att det är vääälidigt osocialt på den här bloggen ? D: kke ska ta bort den.., vet inte. får snacka med becca om det :) osen kan ju bi kommentera vad ni tycker, ? (; smart jag är, i knoow.
men jag saknar becca. hon va ju inte i skolan idag. och dagen kändes mke längre än dagar brukar kännas ? D: kke va för att jag var i skogen & stan hela dagen...och gick..men ändå (A) ehm.., ja vene vad jag ska skriva. skriver ju lix allt på min blogg, så checka den med :cool: http://ellenalmeren.blogg.se :thumbup:
hehe, nu ska jag inte blogga mer, och tråka ut er allt för mke. men hejdå :D


svar på tal (I)

? om i will will you, one time.:
Vad är poängen med den här bloggen?
Det är ju bara som att ni skriver medelanden t varan, kan ni inte göra det på msn????? (I)


jaadu. det finns nog inte riktigt någon poäng med den. men eftersom det faktist är folk som läser den verkar det ju inte va ett problem, elr hur ?
ja, vi skriver kke meddelanden t varann, men om du har läst allt skriver vi andra saker oxå. precis som med min egen blogg, så skriver jag den inte för er skulle vetdu. antingen läser du oh gillar det. elr så läser du oh ogillar det. men då kan du hålla käften om det. elr så skiter du i att läsa, så blir alla nöjda. puss på dejj (:
/ becca

i wanna be somebody, don't wanna end up like u.

hahahah, jag kände att jag digga ellens sammanfattning av folket i in buss xd men hon glömde skriva att yashar älskar mig oxå :( men jag älskar inte han, för han försöker elda upp mig ;( så jag lägger t det. så nu vet ni det oxå. men annars vare helt rätt. men ingen fatta va daniel va. utom jag oh ellen :D oh dom på bussen :D hahah, fett roligt äre. nä men nu ska jag göra nåt, ville blogga lite så vår statistik kke överlever ? vi bloggar ju aldrig så statistiken kommer typ ta självmord snart D:
OH VET NI ? jag kolla alla ellens bilder på bdb idag. typ 687467687 st. :) men iaf. vi blev ju vänner på bdb. så jag hitta min första kommentar på hennes bdb. hon får ALDRIG ta bort den. för det kan ha vart den kommentaren som ändra våra liv. jag vet inte om ellen kommentera nån av mina bilder innan det. har ju tagit bort alla gamla. men sen kolla jag alla bilderna oh mina kommentarer. det va som att läsa en saga om vår vänskap. för varje bild blev vi lixom mer vänner. det märkte man på hur vi skrev. oh det väckte så många minnen så det är inte sant. sen hitta jag bilder på en person. som ellen inte hade en aning om att hon hade. typ 1 & ett halvt år gammalt. hon tog bort dom på typ 2 sekunder när jag sa att hon hade det. det var roooligt :D

hahahahahhaha, shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit.

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA. omg, jag döööööööööööör. HAHAHHAHHAHAAHAHAHAHAHHAH.
våran statistik aso, shiiiiit. ahhahahahhahahhahahahahaha. den är sååå fin. elr inte xd
aja, får väl börja blogga mer här, så att vi får lite läsare (; hahahhaha,.


bara för beccas skull :*

chena. nu blev jag tvingad att blogga. om igår.
hah, dom på beccas buss är rätt roliga aso :D fast inte när dom eldar upp folk. och zebastian åkte inte med bussen, magnus är osocial, daniel är en *****, yashar älskar mig, och becca är brunett D: bara fel med att åka med den igår :( hahah, nerå. det va rätt kul ändå :D hah, och becca hade 14 inne på sin msn, sen loggade jag in på min utan att jag fick det för henne, och då stod det att det bara var 10 inne, hon bah: HAH. så jeeevla ägd !
jag bah: men det kommer mer snart D:
rebecca: nej, den har laddat klart (6)
*loggar in 20 st till*
ellen: HAH. ä-ä-ä-ä-ä-ä-ä-ä-ä-ä-ä-ä-ä-ägd !
rebecca: meh..
ellen: :K
hahah, det va kul. men sen va vi allmänt sociala bara :D

hoppas becca är nöjd nu, när jag ahr bloggat om igår. för jag kommer inte ihåg nåt mer :D hihih. jag kommer inte ihåg nånting nångång juuu D: illa. anyway, nu ska jag logag, för jag mste sova,..fast jag orkar inte, eg. :) men hejdå xd


blablablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

hallå, jag försökte blogga förut, men tydligen har inte det kommit upp ? cheeeeeepheeeeeeeee
iaf så åkte jag, ellen, cecilia oh nathalie t stan igår. gick t alla ishallarna där runt cloetta oh kolla 98ornas träning. men det va sjukt kallt så drog efter typ 30 minuter. då tjocka vi donken. sen dans, såhäääääääääääääääääääääär roligt :D
sen skjutsa ellens mamma hem mig. om ni ville veta :D
sen imorn kke vi ska va, time will tell. <------ favorit uttryck för ett år sen. minnen, aao ((:
asså vi e tom söta när vi badar (:

we've got to hold on, to what we've got.

hah, säger som ellen, ingen av oss bloggar så statistiken suger :D
men ja, den här helgen e tråkig, för vi kunde inte va D:  så nu måste jag ta självmord. jag ska bli överkörd av en buss. nr 14. tragiskt.. ;)
hah, jag ska bli brunett nu, om typ en halvtimme xd så nu kan ingen kalla mig fjårtis tkr inte jag (:
oh jag saknar min ellen. vi har dans på tisdag :D *happyface*

i can't tell you what it really is, i can only tell you what it feels like.

haha, vadå statistiken går neråt för att ingen av oss bloggar ? :D
hahah, men jag ahr vart sjukr stressad trorja...vet inte riktigt varför jag inte har bloggat, men jag tror det är drf. haha, men jag vet inte vad jag ska skriva heller ? :D
jag saknar rebecca, det är första helgen sen 7an börja som vi inte har vart med varann :( men vi hade helt enkelt inte tid den här helgen, och nu saknar jag henne mest i hela världen.
men nu ska jag tydligen äta, så hejjdå ;d

RSS 2.0